Egyedi fejlesztés – weboldal, webshop, webes alkalmazás készítése

Nézzük át közösen, hogy mire van szükséged, és adunk rá javaslatot, hogy kell-e hozzá egyedi fejlesztés, vagy megoldható gazdaságosabban egy CMS (pl. WordPress vagy Joomla) rendszerben. A normál weboldalak igényeit ma már lefedik a készen kapható rendszerek, amik tartalmaznak bővítményeket és rengeteg féle gyönyörű sablont. Így ezek felhasználásával is el tud készülni a weboldalad, teljes funkcionalitással.

Mégis, van olyan eset, amire nincs megfelelő bővítmény, vagy teljesen kötött a megjelenés, és el kell készíteni ezeket külön.

Az is előfordul, hogy szeretnél valami egyedi, a munkádhoz, cégedhez kötődő feladatra egy fejlesztést. Pl. készítettünk már fóliákkal kereskedő cégnek online kalkulátort, amit az értékesítésben használnak, vagy magánszemélynek tervezőprogramot a saját rendszere alapján. Vagy pl. webáruházakat is készítettünk olyan cégeknek, akiknek nem feleltek meg az elérhető webshop modulok egyik CMS-ben sem.

Ha egyedi webes fejlesztésre van szükséged, akkor részletesen megbeszéljük, és úgy adunk rá ajánlatot.

Amit tudnod kell az egyedi fejlesztésekről:

  • Mivel minden egyes részét le kell programozni, alapos tervezést és megbeszélést igényel, és többszöri egyeztetést.
  • Hosszabb ideig tart és többe kerül, mint a CMS-ben való oldalkészítés.
  • Az egyediségéből következően nagyon rugalmas tud lenni: teljesen a Te elképzelésednek megfelelően alakítjuk ki a megjelenő felületeket és funkciókat.
  • Alapos tesztelésnek kell alávetni a készülő programot, ez egy fontos része a folyamatnak.
  • Mivel mi vagyunk a fejlesztők, így közvetlenül van kihez fordulni és azonnal van segítség, ha hibát észlelsz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket!